it’s black and it’s white

Mai nou ador machiajul conceput pentru Fall RTW Chanel Collection. De obicei nu sunt adepta machiajului avante-garde sau al celui de pe runway dar Chanel de data asta a facut-o maxima.
Photobucket
Machiajul reflecta perfect conceptul colectiei: luarea aspectului clasic Chanel si punerea lui intr-o viziune moderna.Toate modele au avut acelasi machiaj, pozand ingamfate pe runway aratand ca niste papusi de portelan cu ochi de roboti. Il ador. Dermatograful negru abanos, genele accesorizate cu diamante si buzele subtile au complementat perfect colectia. Aceasta a fost denumita ironic ' Belle Brumell' , facandu-se referire la celebrul dandy britanic din secolul al XVIII-lea. In foarfecele perfecte si rochiile impecabile atinse de obsesia lui Karl privind dantela alba, a bratarilor, a manecilor plisate si a gulerelor inalte.
Gentiile au fost inlocute de niste nebunii transparente in interiorul carora au fost inchise o mica geanta Chanel, un parfum, un iPod, o pereche de ochelari, o paleta de machiaj toate puse sub semnatura Chanel.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

xoxo,
susie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu