Alexis Mabille Haute Couture 2010

Tanarul designer francez a prezentat recent noua lui colectie pe care si-a pus amprenta intr-un mod prorpiu. Funda. Cu totii stim ca asta este marea obsesie a designerului, totul a inceput ca o joaca, dar acum fundele sunt prezente in fiecare colectie intr-un numar foarte mare. Ele de obicei sunt atat de mici incat nici nu se observa.
Alexis imbina partea feminina cu cea masculina intr-un mod cat se poate de original. Iar daca fundele pot fi considerate partea sensibila a colectiilor, atunci papioanele sunt reprezentantele sexului puternic. Se spune chiar ca cele mai frumoase papioane din lume ii apartin lui Alexis Mabille.

El isi pregateste tinutele pentru show, iar cu o saptamana inainte isi pregateste partea de stil. In acelasi mod Alexis a lucrat si pentru colectia lui Houte Couture intitulata Graphic surgery. Intr-o imbinare de-a dreptul chirurgicala, designerul a alaturat blocuri mari de culori simple astlfel incat acestea sa fie urmarite foarte usor pe podium. Modelele au purtat rochii in 2 tonuri, unul inchis, altul deschis, parul vopsit in 2 culori a continuat verticalitatea blocurilor de culori, feminitate vs. masculinitate, inger si demon in acelasi timp , specific Alexis Mabille.

Fucsia, rozul, galbenul, orangeul, albastrul intens s-au imbinat cu negru pentru a amplifica dorintele designerului.

Showul s-a incheiat cu rochii lungi fluide lejere iar la sfarsit si-a facut aparitia piesa de rezistenta a colectiei: mireasa, care pt multi designeri a devenit o specie pe cale de disparitie.





susie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu