Fashion?

Zilele astea, in timp ce pierdeam vremea aiurea pe Facebook, mi-am amintit de o domnisoara ce se vrea fashion. Am ramas placut impresionata cand am vazut poze de la niste petreceri care pareau foarte reusite, cu multa lume buna adunata in acelasi timp, acelasi loc sa se maimutareasca. Pana la un moment dat, am dat de o poza facuta in prestigiosul locatFratelli in care tanata duduie era pozata cu o tinuta destul de simpatica dar cu cizme de cauciuc in picioare...
Ce sa facem?
Pai cum ce sa facem?
Criticam!
Nu se cade sa porti cizme de cauciuc in club. Aceste incaltari au fost facute pentru a fii scoase din dulap doar in zilele ploioase, cand vrei sa fii sigura ca piciorusele tale nu vor face cunostinta cu apa.
Unele lucruri pur si simplu sunt facute pentru a fi purtate la anumite ore si in anumite locuri. Cizmele de cauciuc se poarta in zilele ploioase, colantii de latex se poarta seara, tocurile foarte inalte, la fel seara la o petrecere, balerinii ziua. Nu poti purta rainy boots in club la fel cum nu poti purta trening Total 90 cu jampiere si tenisi in mall la cumparaturi.
DA!
NU!

xoxo,
susie

2 comentarii: