Tot ce stiu barbatii despre femei

Cand am vazut titlul mare imprimat pe o bucata de carton, mi s-a luminat dintr-o data fata. Crezand ca in sfarsit un mascul care iubeste femeie la fel de mult cum se iubesc ele, nu intre ele, ci pe sine, s-a decis sa lase de o parte orgoliul nemasurabil al detinatorului de penis si sa vorbeasca deschis despre relatiile dintre un barbat si o femeie.
Publicarea unei asemenea carti ar ajuta multa lume care se intreaba oare de ce, dupa atatia ani in care sexul frumos si cel puternic si-au tinut companie, inca nu cunoaste nimeni ce stiu cu adevarat barbatii despre femei.
Aceasta carte nu este destinata emotiilor ieftine sau a celor cu probleme cardiace! Este o carte despre barbati si despre cat au putut ei sa invete in atatia ani despre femei, despre obiceiurile si tabieturile lor.
Si cum ma indreptam fericita catre coperta de un roz tipator, am luat "opera" in mana, am simtit-o si ma pregateam sufleteste sa incep sa citesc paragraf cu paragraf. Ma si gandeam ca nu ma voi desparti de ea pana nu ajung la ultima silaba. Si ce sa vezi... asa a si fost. Cartea explica tot, de la A la Z, tot ce stiu barbatii despre femei se afla printre acele foi.xoxo,
susie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu