i can't fucking stand you anymore

Cu toate stim sau cunoastem un reprezentant al sexului puternic care la prima vedere s-ar putea urca oricand pe runway sa prezinte ultima colectie de la Chanel, dar cand deschide gura sau dupa chinurile prin care trece ca sa lege o propozitie iti vine sa te dai cu capu de toti peretii. Hai ca la blonde ne-am obisnuit, ca se zice de mult timp ca au doar un singur neuron, dar la barbati? la ei care sa fie scuza? Si nu sunt numai cei blonzi, sunt de toate natiile, sateni, bruneti, de tot felul. Si daca mai stii si ca el nu era genul asta. Adica acum ceva timp puteai sa porti cu el o conversatie normala, ba chiar era tipul acela de persoana cu care ai putea sa discuti ore in sir despre cate-n luna si-n stele, si acum? Si acum ce? Ce s-a intamplat? Sa fie oare noul lui tovaras? E cel mai urat cand realizezi ca prietenia cu o persoana poate te poate schimba in ceva rau. Tu care il ai pe speed dial, si esti sigur ca oricand ar sari in apararea ta, poate ca asa e, nu am de unde sa stiu. Dar sa incercam sa nu ne mai lasam atat de influentati de cei din jur.
Am putea sa ii scuzam spunand ca nu ii ajuta encefalul. Dar cand se si comporta ca unul dintre acei tipi care ar dezgusta orice femeie. Da-o incolo de treaba. Parca e putin prea mult. Dar parca nu ai renunta la el. Parca ai vrea asa sa i te bagi pe sub piele sa il duci catre calea cea buna. Daca reusesti ai toate respectele mele.
Pai si daca nu reusim? Se pare ca trebuie sa ne resemnam, si sa il acceptam asa cum e, dar tot il injuri cand vezi halul in care se comporta.
Cred ca ar trebui sa iasa pe piata o carte din care barbatii sa invete cum sa se comporte. Ce si cum sa ia de la cel de langa, cum sa vorbeasca, cum sa gesticuleze, cam pe la ce varsta sa accepte maturizarea. Si aceasta carte sa fie distribuita gratuit tuturor masculilor feroce, poate asa se vor destepta si ei. Si nu, nu sunt prea pretentioasa sau exigenta, doar as vrea sa vad pe strazile bucurestiului mai multi barbati care stiu sa lege 2 cuvinte si sa nu se mai comporte ca ultimele lepre, ultimele gunoaie dupa ce depasesc varsta de 15 ani. Nici pana in 15 ani nu e foarte acceptabil, dar hai sa zicem ca se mai inchid ochii.
Ce post lung a iesit :))

xoxo,
susie

Un comentariu: