Donatella Versace

Photobucket


Nume:
Donatella Versace
Anul si locul nasterii: 1959, Reggio di Calabria, Southern Italy
Educatie: Florence University, dar a renuntat in 1979
Fashion: In 1993 a creat haine casual pentru labelul Versace, Versus. In 1997, dupa moartea fratelui ei Gianni, a devenit Head of Design pentru grupul Versace.
Stil: Imoral, extravagant si sexy. Hainele Donatellei sunt create pentru femei carora nu le este frica sa isi arate bogatiile sau trupurile. Donatella a luat stilul colorat si dramatic facut faimos de fratele ei Gianni si a adaugat o combinatie de gagica sexy feminina.
Clienti faimosi: Jennifer Lopez, Elizabeth Hurley, Robbie Williams, Camilla Parker-Bowles.
Ceva ce poate nu stii despre ea: Iubeste bijuteriile. Nu o vei vedea pe Donatella fara giganticul inel cu diamant primit de la fratele ei. Se mai zice ca nu pleaca de acasa daca nu poarta bijuterii in valoare de cel putin 100.000 lire.
Get the look!: Versace se adreseaza unei game mai larga de oameni. Vei gasi stilurile clasic, tineresc, funky, si casual folosite in colectii. Pentru a obtine stilul clasic Versace trebuie sa te gandesti la veri fierbinti, nopti si petreceri. Fii curajos si poarta haine colorate! Fetelor adaugati baticuri, bijuterii si curele. Baieti sa nu va uitati ochelarii.

Hainele si creativitatea au facut mereu parte din viata Donatellei Versace. Mama ei,
Francesca a condus un magazin de haine iar fratele ei Gianni a fondat Versace, una dintre cele mai de succes case de moda din toate timpurile. Cand Donatella era studenta in Florence petrecea multe weekenduri in Milano ajutandu-l pe Gianni la sedintele foto si uneori pozand pentru el. Cu parul ei platinat si dragostea pentru muzica contemporana si moda, Donatella are un stil personal unic. Cand Gianni nu era sigur de deciziile pe care trebuia sa le ia, de multe ori ii cerea parerea ei.
In 1979 Donatella a parasit colegiu pentru a supraveghea PR de la Versace. In timpul aniilor 80 a adus label.ul in lumina reflectoarelor. Prezentariile de moda semnate Versace mereu au avut cele mai cautate modele si in primul rand cele mai importante persoane din lume. Intre timp, in spatele scenei, Donatella invata sa devina fashion designer de la fratele ei. Pana in anul 1990, aceasta crea haine casual pentru noul brand din grupul Versace, numit Versus.
Gianni Versace a fost impuscat mortal in fata casei lui din Miami,USA in anul 1997. Donatella si-a pierdut fratele si cel mai bun prieten. A fost in soc si imediat a anulat urmatoarea colectie. Parea ca faimoasa casa Versace se prabusea. Din fericire, Donatella s-a razgandit si a decis ca fratele ei ar fi vrut ca ea sa manuiasca intregul imperiu.
Multa lume a pus la indoiala talentele Donatellei de designer dar pana in 1998 compania a trecut cu tarie peste toate problemele. Astazi, Donatella este stalpul de baza al unei case de moda si este printre cele mai puternice femei de afaceri din Europa. La servici este dura si are asteptari mari de la tot personalul ei. In rest ea este plina de glam si o petrecere nu ar fi la fel fara ea.

Photobucket
O creatie plina de culoare pentru vara din colectia Versace Spring/Summer 2004

"Fashion is not frivolous...I am a businesswoman. I'm very serious person" - Donatella Versace


xoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu