Latex leggings

Latex Leggings sunt foarte chic, lejeri si fashion. Depine cu ce ii porti, acestia pot crea look.uri wild, sexy, casual-urban, trashy sau glam rock. Printre vedetele care au ales colantii de latex se numara Heidi Klum, Ashley Olsen, Lindsay Lohan, Fergie, Lady Gaga, Rihanna. Adolescentele ii poarta foarte des la petreceri pentru a le da un aer mai rebel si diferit fata de restul prietenelor.
Trebuie sa recunosc ca imi plac. Detin o pereche de care sunt mandra.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



In schimb sunt unele lucruri la care trebuie sa fii atenta cand te decizi sa iti achizitionezi o pereche de colanti din latex. E adevarat ca negrul subtiaza si slabeste dar nu si latexul, acesta nu ascunde nimic. Daca esti posesoarea unor picioare in X, daca ai picioarele groase/grase, daca esti detinatoarea faimoasei celulite, ne pare rau pentru tine, dar nu ai ce sa cauti in latex, iar daca deja ai o pereche te rugam frumos sa ii faci cadou unei prietene.Cu siguranta ii va primi cu drag. Trust me!
Pentru a nu obtine un look vulgar e bine ca atunci cand porti colanti din latex, in partea de sus sa pui ceva mai cuminte, sa nu arati foarte multa piele pentru ca risti sa fii prea perversa.

latex leggings+camasa masculina+platforme= <3
latex leggings+camasa alba+botine= <3
latex leggings+tricou imprimat xxl+tocuri= <3
latex leggings+buza baby doll+balerini/cipici
latex leggings+sacou+tocuri

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

xoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu